HTML

Távmunkásnő

Praktikum, ismeretek, gőzkieresztő dühöngés - távmunkások, táv-munkáltatók, ezek reménybeli változatai és egyéb érintett fajok számára

Friss topikok

2009.10.19. 14:17 ftk

Tegnapelőtt, azaz válassz kettőt

Ezt mondta az egyszeri iparos is, akinek az volt kiírva a táblájára: olcsón, gyorsan, jó minőségben. Ezt mind? - kérdi a reménybeli megrendelő. Hááááát, kettőt lehet választani...

Amikor szabadúszóként szembesül az ember lánya azzal a jelenséggel, hogy minden tegnapelőttre kellene, iggggazán profin, de persze sajnos a büdzsé az korlátozott méretű (hehehe, ilyen eufemisztikusan sok mindenről lehetne nyilatkozni), akkor is kettőt választhatok - én, nem a megrendelő. Az ár az ugye fix, a határidő is, tehát vagy a minőség borul, vagy a vörklájfbelensz. A legszebb, amikor mind a kettő...akkor jönnek létre olyan anyagok, amit nem hívok referenciának, és olyan húzások otthon, hogy a fal adja a másikat.

Ráadásul, nehogy valami anya jól érezze már magát a bőrében, egy újabb gyöngyszem: a kiskamasz tartalmatlanul tölti az idejét, ha egész délután egyedül van - na persze, a szülők látástól-mikulásig dolgoznak. De bezzeg vidéken, ahol sok a "háztartásbeli" anya, ott azért más. Jelentem, ezek ugyanazok az anyák, akik "beszűkültek", "ingyenélők", "inaktívak", másfelől meg, ha álláskeresésre kerül a sor, "megbízhatatlan munkaerők". Mellesleg ki az, aki dafke csakazértsem dolgozik, ha van hol, és még normális pénzt is kap érte? ÉS akinek közben van hová tenni a gyereket? (A bölcsődehelyzetbe most inkább ne is menjünk bele.)

Napi tíz órára bölcsődébe rakott gyerek, magányos kiskamasz, munkanélküliség, anyagi kiszolgáltatottság, lehet kettőt választani.

(Keresendő a terápiás írás címszónál)

2 komment

Címkék: család határidő egyensúly dühöngő


A bejegyzés trackback címe:

https://tavmunkasno.blog.hu/api/trackback/id/tr841460421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bezzegszilvia · http://allas-munka.blog.hu/ 2009.11.05. 21:24:39

Épp távmunkával kapcsolatban kerestem blog oldalt, mikor a Twitteren ajánlottak :)

ftk 2009.11.07. 15:43:58

Bezzegszilva, és találtál valami érdekeset? :)
süti beállítások módosítása