HTML

Távmunkásnő

Praktikum, ismeretek, gőzkieresztő dühöngés - távmunkások, táv-munkáltatók, ezek reménybeli változatai és egyéb érintett fajok számára

Friss topikok

2009.10.20. 13:49 ftk

Állásajánlat, ide mindenki :)

A távmunkás témájú oldalakon mindig, mindenki távmunka-ajánlatokat keres és kér számon. Ne okoskodj' itten nekem, te blogger, hanem mutassad megfele, hol osztják azt a távmunkát, de ízibe. Ja, hogy te nem vagy munkaközvetítő? Minek él az ilyen, fogná be inkább a száját, nem átallja becsapni itt a jónépet a beste...

Jelentem boldogan, állásajánlatot kaptam továbbításra, amit ezennel prezentálok a tisztelt nagyérdeműnek.*

*A munkaadó, a hirdető nem én vagyok, a céggel semmiféle kapcsolatom nincs. A hirdetést netes ismerőstől kaptam, a tartalmáért felelősséget nem vállalok. Ám ha valaki ebben találja meg álmai munkáját, örömmel veszem, ha közli velem is. A jelentkezés előtt mindenkinek ajánlott elolvasni, mire érdemes figyelni.

Sziasztok!

Több éve dolgozom külföldi ügyfeleknek független szoftver konzulensként, ami gyakorlatilag 100% távmunkában végzett szoftverfejlesztést jelent. Legnagyobb ügyfelem megbízott egy magyar Python fejlesztő felkutatásával.


Kérlek ha jelentkezni kívántok az alábbi pozícióra, vagy tudtok alkalmas jelöltet, akkor mielőbb jelezzétek a
python@cx.hu
e-mail címen. A jelentkezőknek egy 1-2 óra alatt elvégezhető tesztfeladatot küldök. Mindenkinek válaszolok.

Amit nyújtani tudunk:


- 100% otthonról végezhető munka, minden kommunikáció e-mail és SkyPE útján történik
- Versenyképes fizetés (részletek később, ha megfeleltél a teszten)
- Szabad időbeosztás, de a munkatempót és a minőséget tartani kell
- Kiváló fejlesztőkörnyezet (Wing IDE, a cég fizet egy licenszet ha beválsz)
- Érdekes munka majdnem 100% Python-ban, tanulási lehetőség
- Intenzív angol nyelvgyakorlás a munka során, mivel a kommunikáció nyelve az angol
- Ha beválsz, akkor ez hosszú távú lehetőségnek ígérkezik és később jó referencia lehet

 

Elvárásaink:

 

- Ami a legfontosabb: Képesség, szándék és kitartás az önálló munkavégzésre. Problémák önálló leküzdése a lehető legkevesebb segítséggel, triviális kérdések feltétele nélkül.
- Angol nyelv kommunikációképes ismerete írásban és ha lehet valamennyire szóban is. Jelenleg elsősorban az írott angol fontos.
- Python programozási nyelv alapos ismerete, ha lehet minél több gyakorlattal.

- Python standard library megfelelő szintű ismerete. Pl.: Ami az itertools alatt elérhető, azt ne akarja nulláról megírni az új munkatárs. Természetesen nem használunk minden modult és nem kell fejből fújni az egészet.
- HTML, CSS és JavaScript ismerete. Nem kell, hogy designer vagy JavaScript guru legyél, de alapvető dolgokat meg kell tudnod oldani. Az esztétikai érzék azért nem árt.
- Előny valamilyen JavaScript library/framework (Qooxdoo, YUI, jQuery) ismerete, de nem követelmény.
- Előnyt jelent a többszálas TCP/IP szerverek programozásáról szerzett tapasztalat és úgy általában véve a megbízható többszálú programok készítésére való képesség (szinkronizációs primitívek, Queue, stb.).
- Genshi XML template nyelv ismerete. Ez megtanulható később is, mivel Python után kis XML tudással már egyáltalán nem bonyolult.
- Reguláris kifejezések ismerete, Kodos használata.

 

Bízom benne, hogy sikerült felkelteni az érdeklődéseteket. ;-)

 

Köszönettel,

Ferenczi Viktor
python@cx.hu

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása