HTML

Távmunkásnő

Praktikum, ismeretek, gőzkieresztő dühöngés - távmunkások, táv-munkáltatók, ezek reménybeli változatai és egyéb érintett fajok számára

Friss topikok

2008.08.19. 09:38 ftk

Kreatív blogger - add tovább!

 

Megszültem (stílszerűen) a listát, kiknek adnám tovább a Kreatív Blogger címet. Jó szívvel csak négyet találtam, ez is több a semminél.

 

 

1. Csapó Ida gazdagnők blogja: http://www.gazdagnok.hu

Kreativitása abban rejlik - amellett, hogy szép az oldal (az optimalizálást, szabványos programozást nem néztem, de könnyen el lehet igazodni rajta, és igazán kellemes a szemnek) -, hogy képes nem anyagiaskodva írni a pénzről, mi több, a meggazdagodásról. A nők és a pénz viszonyában pedig még bőven van mit keresni. És itt nem arra gondolok, hogy vetessük el magunkat gazdag pasival, ez egyáltalán nem Ida műfaja, sőt :)

2. Terabithia "bolygója": http://terabithiafoldje.freeblog.hu

Szubjektív élmény-blog, és időnként kizárólag Explorerrel hajlandó működni - de kb. ez minden, amit negatívumként említeni tudok (már ha a szubjektivitás negatív). Terabithia lenyűgözően ír: úgy tud cinikus, életunt háromgyerekes egyedülálló anya lenni, hogy közben szívmelengető humort és vitalitást sugároz. Esős-ködös napokra ideális olvasmány, egyébként pedig mindig, amikor magunk alatt vagyunk. Nem mellesleg ő lesz az, aki magasról tojik majd rá, hogy Kreatív Blogger-e vagy sem.

3. A Múzsák kertje, Linától: http://muzsakkertje.freeblog.hu

Ez itten már az "új nemzedék", ilyenek is vannak, kérem szépen. Lina kultúrblogja az igazi ínyenceknek szól - igazán finom élményekről szól igazán finoman és meglehetősen elmélyülten. Előkerül itt a párizsi múzeumoktól a legújabb szépirodalmon keresztül a művészfilmekig minden, de azért kapnak helyet a populárisabb műfajok is, bár a gyengeség megbocsáthatatlan vétek. Nem utolsósorban a Kreatív Blogger-logó remekül illik Lina stílusához :)

4. Azok a boldog kilencvenes évek: http://90esevek.extra.hu

Most látom, hogy ez az egyetlen pasi-blog a listámban - pedig nem akarok sem diszkriminatív lenni, sem demonstrálni, hogy a blog női műfaj (ez utóbbit nem is hiszem). Egyszerűen több, nők által írt blogot olvasok, ki tudja, miért. Ezek a fiúk ellenben többször kiütik a biztosítékot hetente, és ez jó :) Szintén élményblog, a cím pedig a hat szerző gyermekkorára utal. Bezony van köztük, akit tízévesen láttam először: megszállta az irodai gépemet - akkor még csak játszott rajta. Ezt az oldalt pedig már ő fejlesztette. A linkekre nem ártana néha ránézni, esetleg frissíteni, de a stílust imádom. A srácok igen fésületlenül fogalmaznak, és néha hajmeresztő témák kerülnek szóba, de a tárgyalásuk mindig intelligens és érző (no lehet, hogy ez utóbbiért még megkapom a magamét). Amúgy nehezen tudom elképzelni róluk is, hogy feltennék a logót...

A szabályok:

  1. Kiteszed a logót a blogodra.

  2. Megnevezed a személyt és blogját, akitől kaptad.

  3. Jelölsz 5 blogot és blogolót (linkkel).

  4. Üzenetet hagysz a jelöltek blogjaiban

8 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tavmunkasno.blog.hu/api/trackback/id/tr79622559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fraki 2008.08.19. 11:05:54

legalább linkesíthetted volna a linkeket.

ftk 2008.08.19. 13:01:45

Jesszus, bocs, tényleg! Azonnal.... (bár azért ha nagyon-nagyon meg akarnád nézni őket, gondolom, csak megoldod valahogy ;) )

chi - Csapó Ida*** · http://www.gazdagnok.hu 2008.08.19. 13:33:33

Nagyon szépen köszönöm az ajánlást, Kriszi :-)

Hol tudom megnézni, hogy kik voltak már ilyen kitüntetettek?
Vagy nem baj, ha netán körbe ér valami? Ill. gondolom, hogy kint kell legyen valahol ez a Kreatív Blogger "hímzés", az illetők site-ján már, igaz?

Ida ***

Jávor · http://90esevek.extra.hu 2008.08.19. 15:58:59

Köszi szépen!

"A srácok igen fésületlenül fogalmaznak, és néha hajmeresztő témák kerülnek szóba, de a tárgyalásuk mindig intelligens és érző." Ez nagyon tetszik:D

ftk 2008.08.19. 16:35:39

Ida,
igen, kint van. Én spec. Marától kaptam, aki "Idoweb" Martinától, aki nem tudom, honnan. Összesítésről én nem tudok, de ez nem jelent semmit :)

ftk 2008.08.19. 16:37:42

Jávor,
reméltem, hogy rád számíthatok :)))) De Ádám elől (aki a barancsuk) most egy ideig bujkálni fogok, asszem...

Lina 2008.08.24. 11:20:58

Köszönöm, nagyon megtisztelő :-)

Chi*** Csapó Ida · http://www.gazdagnok.hu 2008.11.05. 20:18:30

Hát most jutottam el odáig, hogy tovább adtam a díjat - tán nektek is érdekes lehet, hogy kiknek :-)

www.gazdagnok.hu/2008/11/05/jott-kreativ-blogger-dij-adom-tovabb/

Ida ***
süti beállítások módosítása